A Microsoft 365 Copilotja most már magyarul is ért

A Microsoft jelentős bővítést hajtott végre a Copilot for Microsoft 365 támogatott nyelveinek körében, így mostantól a magyar nyelvű felhasználók is élvezhetik a szolgáltatást.

A Microsoft 365 szenior termékmarketing igazgatója, TJ Devine bejelentette, hogy a Copilot for Microsoft 365 szolgáltatás támogatott nyelveinek listáját további 16 nyelvvel bővítették, amelyek között megtalálható a magyar is. A Copilot korábban már támogatott több nyelvet, köztük a kínai (egyszerűsített), angol (US, GB, AU, CA, IN), francia (FR, CA), német, olasz, japán, portugál (BR) és spanyol (ES, MX) nyelveket.

Az új nyelvek között szerepel az arab, cseh, dán, holland, finn, héber, koreai, norvég (Bokmal), lengyel, portugál (Portugália), orosz, svéd, thai, török és ukrán, valamint a magyar. A Microsoft emellett megjegyezte, hogy a kínai (hagyományos) nyelv, amely korábban az ingyenes Copilotban volt elérhető, mostantól a Copilot for Microsoft 365-ben is elérhető, de még nem támogatott, és a teljes támogatás előtt még néhány problémát kell megoldani.

TJ Devine hozzátette, hogy a Copilot for Microsoft 365 még nem feltétlenül érti meg minden köznyelvi kifejezést vagy nyelvi konvenciót az adott nyelveken, de a Microsoft folyamatosan finomítja a szolgáltatás nyelvi képességeit. A felhasználókat arra biztatják, hogy adjanak használható visszajelzést, és a támogatott nyelvek listáját a közeljövőben tovább fogják bővíteni.