Újra fogad vendégeket a mátrai luxusszálló

Közel 3 milliárd forintos beruházással teljesen megújult a Lifestyle Hotel Mátra, mely a Hilaris Hotels lánc első magyarországi tagjaként nyitja meg ismét kapuit a vendégek előtt.

A szálloda teljeskörű felújítása során a gépészeti modernizációra és az energiatakarékos nyílászárók cseréjére helyezték a hangsúlyt, amelyek hozzájárulnak az üzemeltetés fenntarthatóságához. Zentai Péter, a Hilaris Hotels alapító-tulajdonosa szerint azonban a vendégek számára a belsőépítészeti koncepció megújítása, valamint a szobák bútorzatának cseréje jelenti a legnagyobb változást.

A szálloda szolgáltatásainak fejlesztése is szem előtt tartotta a vendégek igényeit. Új gyerekjátszó szobát alakítottak ki, és egésznapos foglalkozásokkal erősítették a családbarát jellegét. Az ételkínálatot Krausz Gábor executive chef irányításával újították meg, ahol az egészségtudatos táplálkozási trendeket ötvözték a magyar vendégek által kedvelt hagyományos fogásokkal. Az elektromos autóval érkező vendégek számára pedig új töltőállomásokat telepítettek.

A wellness szolgáltatások terén is jelentős fejlesztések történtek. Az Amethyst Medical Spa a Szent Magdolna Kórházzal együttműködve nyújt majd modern terápiás szolgáltatásokat, mint például krio kabin, magasnyomású oxigén tartály és Holt tengeri sós vizes lebegés. Ezek a kezelések nemcsak azonnali egészségügyi előnyöket ígérnek, hanem hosszú távú közérzet-javulást is kínálnak a vendégek számára.

A Hilaris Hotels célja egy megfizethető prémiumszálloda biztosítása volt magyar vendégek számára. Zentai Péter bejelentette, hogy a cég további hazai szállodák megnyitásával kívánja bővíteni portfólióját az év folyamán. A BDPST Group Zrt. által tavaly augusztusban eladott Mátraházán található 114 szobás 4 csillagos hotel így új életre kel.