A SPAR bicskei húsüzemének mindennapjai

Több száz ember precízen összehangolt munkája, patyolattiszta környezetben, elképesztő tempóban zajlik a SPAR bicskei húsüzemében, ahol a nap végére minden beérkező alapanyagot feldolgoznak.

A termelés a bicskei üzemben 20 évvel ezelőtt vette kezdetét, és a mai napig dinamikusan fejlődik. A SPAR Regnum húsüzeme 2004 óta működik, és évente 19,5 millió kilogramm bontott sertéshúst, valamint 1,1 millió kilogramm bontott marhahúst dolgoz fel. Az üzem nemcsak a húsiparban jeleskedik, hanem sajtszeleteléssel is foglalkozik, továbbá oktatási tevékenységet is végez a bicskei központban.

A gyárlátogatás során Horváth Ferenc, az élelmiszeripari cég vezetője mesélt az üzem munkafolyamatairól. Ezenkívül Tóth Kristóf termelésvezető kalauzolt minket végig az üzem különböző részlegein, bemutatva, hogy milyen úton jut el a termék a boltok polcaira.