Legendás duók állhatnak össze az idei Szigeten

Teljessé vált a 2024-es Sziget Fesztivál fellépőinek sora, amelyről a szervezők szombaton tettek bejelentést, és amely során kiderült, hogy az amerikai popdíva, Bebe Rexha is a fesztivál sztárjai között lesz.

A szombati bejelentés során a szervezők felfedték, hogy a korábban már bejelentett nevek, mint Fred again.., Halsey, Janelle Monáe, Kylie Minogue, Liam Gallagher, Martin Garrix, Sam Smith, Skrillex, Stormzy, Fisher, Raye és Louis Tomlinson mellé Bebe Rexha is csatlakozik az idei Sziget Fesztivál fellépői közé.

Az Index korábbi beszámolója szerint a szervezők legutóbbi nagyobb bejelentésükön Kylie Minogue-ot jelentették be az augusztus 7-i nyitónap sztárfellépőjeként, és ekkor derült ki az is, hogy Azahriah, Beton.Hofi és a Margaret Island is fellépnek majd a nagyszínpadon.

A 34 éves amerikai popdíva, Bebe Rexha, aki számos slágerrel büszkélkedhet a magyar listákon is, olyan dalokkal hódított, mint a David Guettával közös I'm good (Blue), a Say My Name, valamint Martin Garrix-szel az In the Name of Love és Louis Tomlinsonnal a Back To You.

Összeállhatnak a duók

A Sziget negyedik napján, augusztus 10-én Bebe Rexha is színpadra lép, éppen azon a napon, amikor Louis Tomlinson és Martin Garrix is fellépnek, ami felveti annak lehetőségét, hogy a Back To You és az In the Name of Love dalok élő duettben csendüljenek fel.

A Sziget Fesztivál zárónapján, augusztus 12-én egy másik izgalmas együttműködés is kialakulhat, hiszen Fred again.., Skrillex és Four Tet is ugyanazon a napon lépnek fel, és mivel ők szándékosan kérték, hogy egy napon szerepelhessenek, reménykedhetünk egy közös produkcióban, bár ezzel kapcsolatban még nincs megerősített információ.