Sacha Baron Cohen sikere Rebel Wilson könyvének cenzúrázásában

Sacha Baron Cohen PR-csapata "tiszta győzelemnek" nevezte, hogy sikerült eltávolítaniuk az őt érintő részeket Rebel Wilson közelgő memoárjának ausztráliai és új-zélandi kiadásaiból.

Az ausztráliai és új-zélandi kiadásokból nem fog kiderülni, hogy miért nevezte Rebel Wilson Sacha Baron Cohent seggfejnek. A Guardian szerint Cohen PR-csapata ezt a fejleményt tiszta győzelemnek tartja.

Rebel Wilson memoárját, amely áprilisban jelenik meg, először azzal hirdette meg, hogy a könyvében egy hollywoodi sztárt hatalmas seggfejnek nevez, és egy egész fejezetet szentel neki. Később kiderült, hogy a 2016-os Agyas és agyatlan című filmjében szereplő társáról, Sacha Baron Cohenről van szó. Wilson Instagramon fedte fel Cohen nevét, miután állítása szerint a színész csapata megpróbálta letiltatni a könyvet.

A legújabb fejlemények szerint azonban a Cohen csapatának sikerült elérnie, hogy az Ausztráliában és Új-Zélandon megjelenő kiadásokban a Sacha Baron Cohen és egyéb seggfejek című fejezet teljes egészében fekete színnel legyen kitakarva. A kiadó a könyv ezen részének eltávolítását jogi indokokkal magyarázta.