Jánosi György, az exminiszter újra verseket ír és Facebookon aktív

A korábbi gyermek-, ifjúsági- és sportminiszter, Jánosi György, aki március 11-én aggasztó üzeneteket hagyott a Facebookon, mostanra felépült és ismét aktív a közösségi oldalon.

Jánosi György, a Medgyessy Péter miniszterelnök vezette kormány egykori minisztere, aki március 11-én drámai sorokkal búcsúzott a közösségi médiában, újra verseket ír és Facebook-oldalán jelentkezik bejegyzésekkel. Az exminiszter lánya, Eszter megerősítette, hogy édesapja teljesen rendbe jött.

A Blikk korábban számolt be Jánosi György vészjósló üzenetéről, amelyet a Facebookon hagyott, és amely után sokan aggódtak az állapotáért. Az exminisztert időben kórházba szállították, és a családja elszigetelte őt a gyógyulása érdekében.

Baja Ferenc, a korábbi környezetvédelmi és területfejlesztési miniszter, aki jó barátja Jánosinak, örömmel vette észre, hogy az exminiszter újra aktív a közösségi médiában. Baja szerint fontos, hogy Jánosi egy visszafogottabb hétköznapi világot éljen, és bátorítja őt a további írásra.

Csintalan Sándor, az MSZP politikusa és a régi barát, nyugodtabb hangnemben nyilatkozott a heteken át tartó aggodalmak után. Csintalan azt tervezi, hogy a következő héten beszél Jánosival, de egyelőre nem szeretné zavarni.

A cikk végén felhívják a figyelmet arra, hogy ha valakinek segítségre van szüksége, hívhatja a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot.