Gyenesei Leila újra szerelmes

Gyenesei Leila, az egykori öttusavilágbajnok és jelenlegi műsorvezető, újra boldogságra talált. Egy budapesti étteremben kapták lencsevégre, ahogy egy sármos férfival kéz a kézben sétál.

Az RTL egyik népszerű műsorának, az Árulóknak a szereplője, valamint a MAX4 csatorna Galileo című műsorának vezetője, Gyenesei Leila élete legnehezebb időszakát követően ismét mosolyog. Olvasóriporterünk egy budapesti étteremnél észlelte, amint a szőke tévés egy férfival meghitt hangulatban beszélgetett. A kettejük közötti szoros kapcsolat nem volt leplezhető, hiszen mosolyogva és bizalmasan cseréltek eszmét. A Blikk információi szerint a szerencsés férfi nem más, mint Borsány-Gyenes András, a luxemburgi székhelyű Network4 Media Group elnöke.

Gyenesei Leila megerősítette a kapcsolatot, és elárulta, hogy szakmai kapcsolatból alakult ki közöttük egy mély barátság, majd végül abból szövődött szerelem. „Igen, együtt vagyunk, nincs ebben semmi titok. Éljük a teljesen normális, hétköznapi életünket, kölcsönös szeretetben, szerelemben és tiszteletben, a gyermekeinkkel együtt. És ez az, amit szeretnénk is megtartani magunknak, ezért – ahogy eddig sem – ezután sem szeretnénk ezzel kapcsolatban szerepelni..." – nyilatkozta Gyenesei Leila.

A 38 éves műsorvezető kislánya, Mimi édesapjával, Feke Pállal a gyermek születése után egy évvel elváltak. Ezt követően kollégájával, Monoki Lehellel alkotott egy párt, akivel a Párharcot is megjárták, de két év után kapcsolatuk zátonyra futott. Nemrég szeretett édesapját is elvesztette Gyenesei, ezért úgy tudni, nehéz időszakon van túl, így a gyászban nagy támasza lehet új párja.