Frontális ütközés az M3-as autópályán

Frontálisan ütközött egy személyautó és egy kisbusz az M3-as autópályán, a XV. kerületben, ami óriási torlódást okoz mindkét irányban. A tűzoltók kiszabadították a járművekbe szorult sofőröket, és forgalmi akadályra kell számítani.

Az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a XV. kerületben történt a baleset, ahol egy személygépkocsi és egy kisbusz frontálisan ütközött. A tűzoltók a járművekbe szorult embereket kiszabadították. A baleset a Városkapu utca közelében, a Shell benzinkút utáni átterelt szakaszon esett meg, ahol egy befelé tartó Audi kombi áttért a szembejövő oldalra és egy kifelé haladó Renault kisbusszal félfrontálisan ütközött.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja, és a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) szerint Budapest felé és az átterelt Vásárosnamény felé vezető sávban pályazárat vezettek be, azonban az országhatár felé vezető oldalon egy sávon haladhat a forgalom.

A baleset következtében mindkét irányban jelentős torlódás alakult ki, így a közlekedőknek érdemes alternatív útvonalakat keresniük.