Britney Spears súlyos helyzetben

A TMZ amerikai bulvárújság forrásai szerint Britney Spears mentálisan és anyagilag is komoly veszélyben van, állapota rosszabb, mint apja gyámsága idején.

A TMZ beszámolója alapján Britney Spears mentális állapota aggodalomra ad okot. Az énekesnő jelenlegi helyzete a lap szerint sokkal rosszabb, mint amikor még apja gyámsága alatt állt. Spears állítólag teljesen diszfunkcionális, nincs felügyelete, radikális hangulatingadozásai vannak, elszigetelődött és mentálisan veszélyesen instabil.

Az informátorok szerint a korábbi gondnokság alatt Spearsnek még voltak korlátozásai, de ezek védelmezték őt, most azonban ez a védelem megszűnt. Pénzügyi problémái is vannak, és a csőd veszélye fenyegeti. A TMZ forrásai szerint az énekesnő sokat utazik, magánrepülőket bérel, és ezekre a luxusutakra havonta akár egymillió dollárt is elkölt. Kedvenc úti célja Hawaii, ahol a legjobb hotel elnöki rezidenciáját szokta kibérelni.

A TMZ által idézett források szerint Britney Spears anyagi helyzete is kritikus, a gondnokság megszűnésekor rendelkezésre álló 60 millió dollárja gyorsan fogy, és most olyan helyzetben van, mint a gondnokság kezdetén, vagyis a csőd szélén.