Ejtőernyőzés közben meghalt egy férfi Angliában és az ABBA sztárjainak házasságát tönkretette a siker

Egy negyvenes éveiben járó férfi életét vesztette ejtőernyőzés közben Angliában, míg az ABBA egykori tagjai a világsiker árát a magánéletükben fizették meg.

Egy ejtőernyős balesetben meghalt egy negyvenes éveiben járó férfi az angliai Durham városánál, aki egy ipari parkban landolt. A balesetet követően a helyszínre érkező mentőszolgálatok nem tudták megmenteni az életét. A durhami rendőrség a South West Industrial Estate ipari parkban történt esetről számolt be, ahol a férfi landolt, és a halálesetet balesetként kezelik. A nyomozás még folyamatban van, és a rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.

A svéd popcsapat, az ABBA tagjai, akik az Eurovíziós Dalfesztivál megnyerésével váltak világhírűvé, szintén komoly árat fizettek a sikerért. A zenekar 385 millió lemezt adott el, de a kezdeti időszakban még hazájukban is sokan utálták őket. A csúcson a közös munka és a hosszú turnék a két házaspár, Agnetha és Björn, valamint Anni-Frid és Benny házasságának végét jelentették. Az amerikai áttörés hiánya miatt kis híján feloszlottak, és Agnetha bele is betegedett a kudarcba.

A zenekar tagjai a kezdeti nehézségek ellenére nem adták fel, és olyan slágereket írtak, mint a "Mamma Mia", amely meghozta az európai áttörést. A siker azonban magával hozta a magánéleti áldozatokat is, hiszen a gyerekeiket hónapokra otthon kellett hagyniuk a turnék miatt, és a házasságaik is zátonyra futottak. Agnetha és Björn 1980-ban, Anni-Frid és Benny pedig 1981-ben váltak el. A nehézségek ellenére az együttes tovább élt, és a tagok munkakapcsolata megmaradt.

A két énekesnő, Agnetha és Frida közötti állítólagos ellenséges viszonyról szóló pletykák is megviselték őket, de Anni-Frid szerint ezek a híresztelések alaptalanok voltak, és a zenekar tagjai a mai napig jóban vannak.