Till Attila különleges felfedezése otthonában

Till Attila, az Ázsia Expressz műsorából hazatérve meglepő dolgot tapasztalt otthonában: újszülött kiscicák bújtak meg a terasz szőnyege alatt.

Az Ázsia Expressz legutóbbi szériájának forgatásáról hazatérő Till Attila és Stohl András különleges kalandokon vannak túl. A műsorvezető a közösségi médián keresztül osztotta meg követőivel, hogy érkezése után nem sokkal érdekes felfedezést tett otthonában. Dubi, a család kutyája, kiszimatolta, hogy a kertes házuk teraszán egy szőnyeg alatt kiscicák rejtőznek. A tévés szerint a cicák körülbelül két hetesek lehetnek, és az anyjuk is előkerült, aki egy fiatal, szép fekete macska. Till Attila elmondása szerint nem tudja, mit kellene tenniük az állatokkal, de az anyamacskát etetik, és a kicsik is jól néznek ki.

A műsorvezető egy későbbi videóban arról számolt be, hogy úgy döntöttek, gondoskodnak a kiscicákról. Egy rögtönzött helyet készítettek számukra, ahol biztonságban lehetnek, és az anyamacskát is etetik. A követői tanácsolták, hogy az anyamacskát ivartalanítsák, de Till Attila hangsúlyozta, hogy a macska nem az övék, és nem engedi, hogy közelítsenek hozzá.

A történetet a Bors is megosztotta, amelyből kiderül, hogy Till Attila és családja állatkert projektbe kezdett otthonukban. Az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatása befejeződött, és a szereplők lassan térnek vissza a közösségi médiába. Zámbó Krisztián például balesetet szenvedett, eltört a könyöke, így begipszelve, felkötött karral kell fellépésekre járnia. Till Attila maga is megszólalt a forgatás nehézségeiről, elárulva, hogy húsz év után először sírta el magát a kamerák előtt.

Sáfrány Emese, aki Béres Anett oldalán vett részt a műsorban, szintén hazatért, és alig várta, hogy újra a karjai közt tarthassa a kisfiát. Nolen kitörő örömmel fogadta az anyukáját, nevetve és kuncogva bújt oda édesanyja ölébe, aki teljesen elolvadt a látványtól.