Tragikus motorbaleset áldozata lett a fiatal szerelmespár

Egy egész város gyászolja a pécsi motoros felvonulásra tartó fiatal párt, akik egy szerencsétlen baleset következtében vesztették életüket.

A pécsi motoros felvonulásra igyekezett a fiatal pár, amikor egy szerencsétlen mozdulat következtében mindketten életüket veszítették a balesetben. A tragikus esemény Magyaregregy és Komló közötti útszakaszon történt, ahol a 26 éves férfi és párja éppen egy motoros felvonulásra indultak. A baleset során a motort vezető férfi előzés közben nem tudott visszasorolni a saját sávjába, és frontálisan ütközött egy Daihatsu típusú személyautóval, ami a tetejére borult. A motor eleje teljesen leszakadt, és a többi része is szétroncsolódott, az utasok pedig mindketten a helyszínen életüket vesztették.

A tolnai szerelmespárt az egész város gyászolja, az ismerőseik megrendültek a halálhírük hallatán. A közösség tagjai gyakran látták őket együtt motorozni, így a tragédia különösen nagy veszteség számukra.

A lány testvére fájdalmát így fejezte ki: "Fel nem tudom fogni, hogy ilyen gyorsan elveszítettelek téged! Jó Isten vigyázzon fent rád! Mindörökké szeretni foglak" - búcsúzott az elhunyt lánytól.

A helyiek is megdöbbenve értékelik a történteket. "Ez tragikus, hogy így meghaltak, nagyon fiatalok voltak tényleg! Én a gyereket ismertem, hihetetlen, hogy ez megtörtént..." - nyilatkozta egy tolnai lakos a Tényeknek.