Véletlenül Amazon-csomagként adták fel a macskájukat

Egy amerikai házaspár állítása szerint véletlenül adta postára a családi házi kedvencét egy amazonos visszárus csomagban. Való igaz, hogy a macskáknak kilenc élete van.

Egy Utah állambeli házaspár véletlenül elküldte a macskáját, Galena-t egy visszaküldős Amazon-csomagban.

A világutazó négylábút végül az Amazon egyik munkatársa találta meg a dobozban több pár csizma társaságában: eredetileg ezeket küldték vissza a cégnek a macska tulajdonosai. Mint utólag kiderült, a cica egy Amazonos visszárus csomagban töltött el 6 napot, mielőtt Los Angelesben a cég egyik alkalmazottja kinyitotta a dobozt.

Az Amazon egyik dolgozója öt pár acélbetétes munkáscsizma mellett találta meg a macskát egy dobozban – írja a Business Insider. Az állat élelem és víz nélkül utazott több száz kilométert az otthonától.

Miután észrevették, hogy eltűnt, Galenát egy héten keresztül aktívan keresték a gazdái a családtagok és a barátok bevonásával: többek között teleplakátolták a környéket.

A férj, Clark, aki elmondása alapján már rengeteget szorongott kétségbeesésében az eltűnt cica miatt, hat nap múlva egyszer csak kapott egy hívást egy kaliforniai állatorvostól, hogy Galena mikrochipjét beolvasták.

Először nem hittem neki, és azt hittem, hogy ez egy tréfa – nyilatkozta a férfi a helyi sajtónak.

A házaspár, akik másnap repülőre ülve utaztak szeretett kiskedvencük után, úgy sejti, hogy a macska még náluk mászhatott bele a dobozba, amikor becsomagolták az árukat.