Gyomorforgató ajánlatot kapott a 17 éves édesanya

Ócsán történt egy hátborzongató esemény, amikor patkányok támadtak meg egy alvó kisbabát, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A baba édesanyjának szexért ígértek lakást a tragédia után.

Pár hete Ócsán egy pár hónapos kisbaba alvás közben vált patkányok támadásának célpontjává. A 17 éves édesanya és a 26 éves édesapja éppen fürödtek, amikor a rágcsálók a szivacsot átrágva a kislányhoz jutottak és véresre harapdálták. A kisgyermek súlyos sérüléseket szenvedett és kórházba került.

Az eset után a család nem térhetett vissza otthonukba, így az anya és két kislánya, köztük a megtámadott baba, egy fővárosi anyaotthonba költöztek.

A helyiek felháborodását váltotta ki, hogy a szülők állítólag órákra magára hagyták a babát. Egy közeli rokon is megerősítette ezt az információt. A család nehéz anyagi körülmények között élt, a házukat lakhatatlanná nyilvánították, és a férj alkalmi munkáiból próbálták fenntartani.

A drámai események után az édesanya lakást keresett, amikor egy férfi szexuális szolgáltatás fejében ajánlott neki albérletet. A férfi azt írta, hogy csak akkor ad lakást, ha az édesanya a párja nélkül költözik.

A helyzetet súlyosbította, hogy a megtámadott kisbaba szívbetegséggel küzd, és emiatt ismét kórházba került. A család végül új lakást talált, és a férfi munkát kapott Budapesten.