Dopeman Puzsér Róbertnek öltözve folytatta a rapháborút

A Puzsér Róbert és Pityinger László, azaz Dopeman közötti szócsata újabb fejezetéhez érkezett, miután a rapper egy újabb, a kritikust célzó számot töltött fel a YouTube-csatornájára.

A konfliktus nem új keletű, és most Dopeman tovább fűtötte a tüzet egy friss dalával, amelyben Puzsér Róbertnek öltözve adja elő véleményét. A rapper szerint a publicista haragja nem is vele, hanem saját magával kapcsolatos problémákkal függ össze.

Dopeman a klipben Puzsér Róbertnek öltözve ismét felidézi, hogy családtagjait, húgát és édesanyját gyalázták, és bár a vita még mindig nem rendeződött, úgy véli, a kritikusnak inkább saját életével kellene foglalkoznia.

"A Spirit FM-ből egy héten ötször szítom a tüzet ellene. Ha szembejön velem, a szemem lesütöm, és a fejemet elfordítom. Túllőttem a célon, érzem, hogy a kamerák miatt nincs bajom. Vajon miért nem bírok magammal és szakítok a haraggal? Nem a Dopemannel van baj, hanem az életem egy rakás..." – hangzik el a klipben.

Trágár üzenetváltásokig fajult a vita

Puzsér Róbert korábban éles szavakkal illette Dopemant, akit "szociktól kunyeráló nersegédnek" nevezett, és azzal vádolta, hogy a kormánykritikus rapperből a NER és Orbán Viktor egyik fő támogatója lett a nyilvánosságban.

Dopeman válaszul egy videót töltött fel, amelyben a kritikusnak címzett rapszámáról beszél. A rapper elmondása szerint eredetileg egy válaszrapszámot akart írni Puzsér "Ha a buddhaság fájna" című dalára, de családja kérésére végül nem tette meg. Dopeman különösen azt nehezményezte, hogy a publicista dalában említést tett az anyjáról és húgáról, ezért "ipari b*zinak" nevezte Puzsért, és bár nem fenyegette meg veréssel, azt javasolta, hogy a kritikus ezentúl kerülje el, ha meglátja valahol.