VV Barna titokzatosan célzott arra, hogy melyik magyar híresség lehet a következő áldozata

VV Barna, a ValóVilág egykori versenyzője, egy videóban értékelte a magyar hírességeket, és sejtelmesen utalt arra, hogy Tóth Andi lehet a következő, akire ki szeretné vetni a hálóját.

Fenyvesi Barna és párja, Halastyák Fanni, ismertebb nevén Nemazalány, a Fókusz riportjában meséltek friss szerelmükről. A közösségi oldalon kezdődött ismerkedésük két hónap után vált személyes találkozóvá, ahol azonnal összhangra leltek, és azóta is sok időt töltenek együtt, bár egyelőre nem tervezik az összeköltözést.

Nemazalány, aki korábban nem volt féltékeny, most bevallotta, hogy Barna mellett ez megváltozott. Barna a ValóVilág11 villájában is hírhedt volt nőfaló hírében, és bár nem tűzött ki konkrét célt a hódításra, három hónap alatt szinte minden női villalakóval összebarátkozott.

A TikTokon közzétett videójában VV Barna 1-től 10-ig pontozza a magyar celebnőket, köztük Szabó Zsófit, Lékai-Kiss Ramónát, Csobot Adélt és Gelencsér Tímeát. A videóban nem szólal meg, de arckifejezése elárulja véleményét a nőkről. Halastyák Fanni a képzeletbeli ranglistáján az első helyet kapta, de Tóth Andi fotójánál egy hatalmas mosoly jelent meg az arcán, ami arra utalhat, hogy őt tartja a második legvonzóbb magyar hírességnek.

VV Barna és Nemazalány "olaszos párnak" nevezik magukat, és Barna szerint az énekesnő mellett megnyugodott, már nem érdekli az állandó bulizás és csajozás. Nemazalány viszont elismeri, hogy vannak kétségei a kapcsolatukkal kapcsolatban, de ha a nyarat túlélik együtt, akkor biztos benne, hogy hosszú távú lesz a viszonyuk.