Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba drámai vallomása

Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba, a Kiskegyed stúdiójában tett drámai vallomást arról, hogy még mindig perben áll volt feleségével, Pártos Csillával. A családi viszályok és a válás körüli események éveken át tartották lázban az országot, és úgy tűnik, a konfliktusok még mindig nem értek véget.

Szűcs Csaba hosszú időn keresztül nem nyilatkozott a nyilvánosságnak, de most megszakította a csendet és beszélt arról az időszakról, amikor családjának viszályai a középpontba kerültek. Elárulta, hogy a helyzet annyira elmérgesedett volt édesanyja, Pécsi Ildikó és volt felesége, Pártos Csilla között, hogy a média közvetítésével üzengettek egymásnak, de ő maga akkoriban nem szólalt meg a témában.

A mostani vallomásában Szűcs Csaba kifejtette, hogy a múlt még nem zárult le számára, hiszen jelenleg is tart a jogi csatározás Pártos Csillával, ami immár a tizedik évébe lépett. Emellett megemlítette, hogy a válás idején az édesanyjával is annyira megromlott a kapcsolata, hogy egy időre abba is hagyták a kommunikációt.

Szűcs Csaba jelenleg boldog házasságban él második feleségével, Zsuzsannával, de úgy tűnik, a korábbi kapcsolatokból fakadó konfliktusok még mindig árnyékot vetnek az életére.