Lékai-Kiss Ramóna terhespocakot villantott

Lékai-Kiss Ramóna meglepetést okozott a követőinek, amikor megmutatta gömbölyödő terhespocakját egy Instagram-bejegyzésben.

Lékai-Kiss Ramóna, a Barátok közt egykori sztárja, és férje, Lékai Máté 2019 januárjában üdvözölhették első közös gyermeküket, Noét. A pár azóta is boldog házasságban él, és bár néha nézeteltéréseik vannak, a család mindig is a legfontosabb maradt számukra. A szülők korábban már beszéltek arról, hogy szeretnének egy második gyermeket is, hogy Noének legyen egy testvére.

A műsorvezetőnő a közösségi médiában tett közzé egy fotót, amelyen terhespocakját mutatta meg. A kép láttán sokaknak leesett az álla, hiszen a nyilvános eseményeken nem volt látható, hogy várandós lenne. A meglepetés azonban csak átmeneti volt, mivel a poszt szövegéből kiderült, hogy Lékai-Kiss Ramóna valójában nem vár gyermeket, hanem a "Hazatalálsz" című sorozat forgatása során viselt műhasat.

A sorozatban alakított karaktere, Trixi, várandós, és Lékai-Kiss Ramóna elmondása szerint nagyon jó érzés volt ismét "pocakosnak" lenni, még ha csak a kamera előtt is.