Kárpáti Rebeka bokasérülése súlyosabb, mint gondolta

Kárpáti Rebeka színésznő bokasérülést szenvedett egy önvédelmi oktatáson, és bár először úgy tűnt, hogy a sérülés nem komoly, később kiderült, hogy három helyen is szakadt a bokája.

Kárpáti Rebeka a múlt héten osztotta meg a nyilvánossággal, hogy baleset érte önvédelmi oktatás közben. A baleseti sebészeten azt tanácsolták neki, hogy a lábát jegelje és pihentesse, mivel csak meghúzódott. A színésznő azonban nemrégiben Instagram-történetében számolt be arról, hogy a helyzet ennél sokkal komolyabb.

Kárpáti elmondása szerint másfél hete nem tud a jobb lábára állni, és bár a balesetin lebecsülték a sérülés súlyosságát, ő úgy döntött, hogy második véleményt kér egy másik intézménytől. Ebben az intézményben végül kiderült, hogy bokája három helyen is teljesen szakadt.

A gyógyulási folyamat várhatóan három hónapot vesz igénybe, amennyiben Kárpáti betartja a kezelések és a gyógytorna előírásait. Ha minden jól megy, így elkerülheti a műtéti beavatkozást. A színésznő köszönetet mondott az őt ellátó szakembereknek, és bízik a teljes felépülésben. Kárpáti Rebeka a baleset után magára maradt, miután felbontotta az eljegyzését a milliárdos vőlegényével, és hónapokig mankójától nem szabaduló állapotban van. A színésznő hangsúlyozta, hogy nélkülük esélye sem lenne összeszedni magát, és háláját fejezte ki azok felé, akik a bajban ott voltak és segítettek neki.