Durva felvételek: kettészakadt egy balesetező Mercedes Szegeden

Szegeden, a Huszár Mátyás rakparton történt egy súlyos baleset kedd este, amelynek következtében egy Mercedes szabályosan kettészakadt.

A TotalCar beszámolója alapján a tragikus esemény során a Mercedes egy hídnak csapódott, ami következtében az autó kettétört. A baleset a Novotel irányából a Belvárosi híd felé vezető úton történt, ahol a jármű megcsúszott, majd nekiütközött a híd egyik pillérének.

A sofőr az ütközés következtében kirepült az autóból, és életveszélyes sérülésekkel került kórházba. A balesetben más nem sérült meg, mivel a sofőrön kívül senki nem tartózkodott a járműben.

A baleset erejére utal, hogy a rakpartot az autó szétszórt részei borították be. A TotalCar felvetette a kérdést, hogy a sofőr milyen sebességgel haladhatott a megcsúszás pillanatában, mivel a hídnak való ütközés nyomán az autó rendkívül nagy erővel szakadt ketté.

A Szeged365 hírportál által megosztott helyszíni videókon és fotókon is látható a baleset súlyossága.

A TotalCar megjegyzése szerint egy autó ritkán szakad ketté, különösen nem a közepénél. A cikkben felmerült az a lehetőség is, hogy a balesetet szenvedett Mercedes korábban már több darabban lehetett.