Demcsák Zsuzsa és az életmódváltás titkai

Demcsák Zsuzsa a Best magazinnak adott interjújában beszélt az életmódváltásáról, amelyet egészségügyi okokból kezdett el.

Demcsák Zsuzsa, aki jelenleg kiváló formában van, a Best magazinnak mesélt arról, hogy miért döntött az életmódváltás mellett. Korábban sokan aggódtak a tévés drasztikus fogyása miatt, amely egybeesett az előző férjétől való elválás időszakával, és sokan azt gondolták, hogy ez áll a háttérben. Azonban a valóságban orvosai súlyos pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak nála, ami indította el a változás folyamatát.

Demcsák elmondta, hogy megtalálta azt az állapotot, amelyben a teste a legjobban érzi magát, és hogy a tudatos táplálkozás, a mozgás, valamint a vitaminok és táplálék-kiegészítők alkalmazása mellett rendszeres méregtelenítő kúrákat is beiktat az életébe. Hangsúlyozta, hogy a méregtelenítés önmagában nem elegendő, figyelni kell a megfelelő folyadékbevitelre, az étkezés minőségére és a rendszeres testmozgásra is.

A Farm VIP háziasszonya, bár tudatosabban él, nem edz minden nap, de kialakított magának egy rendszeres rutint. Hetente két-három alkalommal sportol, és a hétvégéket is aktívan tölti. A reggeleket férjével futással kezdi, és gyakran már akkor érnek haza, amikor a gyerekek ébredeznek. Ezt követően pedig gyakran palacsintát süt a családnak, noha ő maga nem fogyaszt fehér lisztet és cukrot.