Courteney Cox utólag azt kívánja, bárcsak szigorúbb szülő lett volna

Courteney Cox, a híres színésznő, a Minnie Questions podcast adásában beszélt anyaságával kapcsolatos tapasztalatairól és érzéseiről. Elmondása szerint utólag bánja, hogy nem avatkozott be bizonyos helyzetekbe, amikor lánya, Coco Arquette életében problémák merültek fel.

Cox szerint félt attól, hogy ha közbelép, lánya megharagszik rá. A Page Six által idézett színésznő elmondta, hogy nem akart beavatkozni még akkor sem, amikor tudta, hogy valami nincs rendben, mert attól tartott, hogy lánya mérges lesz rá. Coco Arquette, aki jelenleg 19 éves, korábban úgy döntött, hogy egyedül próbál megküzdeni a problémáival, mondván, hogy anyja nem érti meg őt.

Courteney Cox a podcastban arról is beszélt, hogy megértette lányát, és bíznia kellett volna magában, hogy helyesen cselekszik, ha közbelép. A színésznő azt is hozzátette, hogy az idő múlásával megtanulta, hogyan mondjon nemet és húzzon határokat, de visszatekintve úgy érzi, szigorúbb szülőnek kellett volna lennie, amikor lánya még gyermek volt, vagy akár nem is olyan sok évvel ezelőtt.