Majoros Hajnalka: A családi élet, a társadalmi nyomás és az önmagára való odafigyelés

Majoros Hajnalka a Hot! magazinnak adott interjújában beszélt családi életéről, a társadalmi nyomásról, valamint arról, hogy negyvenévesen mennyire fontos az önmagára való odafigyelés.

Majoros Hajnalka, aki Majka felesége, a Hot! magazinnak adott interjúban mesélt családi életükről és arról, hogy a közös fiaik, Marci és Olivér nevelésében milyen szerepet vállalnak. Elmondta, hogy a gyerekek körüli teendőkben igyekszik ő a főszerepet vállalni, de a rapper férje is egyre többet segít neki ebben. Hajnalka szerint bár vannak sűrűbb időszakok, amikor a teendők felborítják a heti rutint, jó alkalmazkodóképességének köszönhetően könnyen átvészeli ezeket a napokat.

A családanya arról is beszélt, hogy férje, Peti, azaz Majka munkája emberpróbáló, és ő maga nem rendelkezik elegendő energiával, hogy hasonlóan jól koordinálja a feladatokat, ezért inkább támogató szerepet tölt be a családban. A jelenlegi forgatásokra való felkészülés kapcsán Hajnalka biztos abban, hogy minden jól fog működni.

A gyerekeikről szólva elárulta, hogy 12 éves fiuk, Marci, igen jó gondolkodású, és sokan meglepődnek, mennyire felnőttesen viselkedik. Bár még nem tudja, mire számíthat a tinédzserkorban, jelenleg úgy látja, nem lesz vészes a helyzet. A kisebbik fiú, Olivér, szeretetteljes, és Hajnalka reméli, hogy ez a kötődés megmarad.

Az interjúban Hajnalka azt is tisztázta, miért döntött úgy, hogy a gyerekei születése után nem tér vissza a munka világába. Elmondása szerint volt egy időszak, amikor úgy érezte, a társadalmi nyomás miatt neki is mindent egyszerre kell csinálnia, de végül férjével, Petivel megbeszélték, hogy családilag mi lenne a legjobb megoldás. Majoros Hajnalka szerencsésnek érzi magát, mert van egy olyan férje, aki még hetvenévesen is teljes mértékben pörögni fog, és ő támogathatja ebben.

Negyvenéves korában Hajnalka nagyobb figyelmet fordít magára, és elkezdett heti egy alkalommal lovasoktatóval edzeni, amit a férjétől kapott ló tett lehetővé. A járvány alatt ellustult, ezért most heti négyszer sportol, többek között pilatest is végez, hogy karban tartsa magát. Nemrégiben mell- és hasi műtéten is átesett, amelyek után úgy érezte, hogy szüksége van a rehabilitációra és a gyógytornára, mivel a hátát, derekát, kezét és vállát is megsínylette.

A házaspár gyermekei már tizenkét és nyolcévesek, és a felnőtté válásukkal Hajnalka többet tud foglalkozni magával, így amikor a gyerekekkel van, sokkal több energiája marad rájuk. A kamaszkor még előttük áll, de egyelőre nem tart tőle, és bízik abban, hogy a családi szeretet és kötődés megmarad.