Kínos pillanatok és színházi vallomások Koltai Róbert előadásán

Koltai Róbert színész előadását testvére, Vera zavarta meg, amikor a telefonja többször is megszólalt az előadás alatt, éppen egy drámai jelenet közben.

Koltai Róbert egy élő adásban, az Adom a napom műsorban mesélt arról a kellemetlen esetről, amikor húga, Vera elment megnézni az előadását, és a telefoncsörgése többször is megzavarta a darabot. A színész éppen egy izgalmas jelenetet adott elő, amikor hirtelen velőtrázó csörgést hallott, ami hosszú ideig nem akart abbamaradni. Koltai elmondása szerint senki sem jelentkezett, hogy az ő telefonja csörög, és a csörgés nem is szűnt meg rögtön.

A színész párja, Ildikó hozzátette, hogy a telefon többször is megszólalt, és Vera azt hitte, hogy lenémította a készülékét. Amikor a csörgés folytatódott, Vera felemelte a táskáját, megállapította, hogy nem az övé a hang, és visszatette a táskát, pedig valójában az ő telefonja volt a forrás. Koltai nevetve jegyezte meg, hogy a megszakítás belefért a darabba, mivel az is hasonlóan drámai volt.

A műsorban Koltai Róbert arról is beszélt, hogy bár már nem játszik nagy színházakban, az önálló estjein állandóan nagy közönséggel találkozik, és ez számára igazi boldogságot jelent. A színész szerint a közönséggel való kapcsolat nem a színház nevétől függ, hanem a teltháztól, a kíváncsiságtól és a szeretettől. Koltai hozzátette, hogy bár már nem annyira játszatják, mint fiatal korában, nincs színházhiánya, mivel az önálló estjein megteremtheti a poént, a drámát, a röhögést és a könnyeket. A Viasat3 Adom a napom! című műsorában Geszti Péterrel beszélgetve Koltai elárulta, hogy már nem vagyok kisgyerek, természetes, hogy nyolcvan év fölött nem annyira játszatják az embert, de szívesen játszana nagy színházi társulatokban is.

Az Adom a napom című műsorban a Sztárbox nehézsúly kategóriájának győztese, Brasch Bence is megosztott néhány személyes történetet. Bence édesanyja elárulta, milyen volt a színész kisgyerekként, és hogy gyakran került figyelem középpontjába az iskolában. Az édesanyja nosztalgiázva emlékezett vissza, hogy mennyire szerette a figyelmet, és hogy ez a mai napig így van. Bence azonban úgy véli, hogy ez már nem jellemző rá. A meghitt családi pillanatok során az édesanyja elővette azt a bögrét is, amelyből Bence iskolakezdés előtt mindig kakaót ivott.

Brasch Bence a Sztárbox győzteseként újabb kihívásra készülhet, ugyanis úgy tűnik, hogy újra ringbe szállna. Bár még nem árult el sok részletet, de ha minden jól megy, év végén, novemberben lehet az első meccse.

Koltai Róbert az Adom a napom műsorban őszintén beszélt nemrég átvészelt betegségéről is. A színész hirtelen romlani kezdett az állapota, az orvosok pedig heteken át nem tudták kideríteni, hogy mi okozta a beszédének és koordinációjának a lassulását. Először Parkinson-kórra gyanakodtak, ám később kiderült, hogy egy agyműtétre van szüksége: egy söntöt helyeztek fel, mely segítette az agyvíz megfelelő elvezetését. Az operáció után rohamos tempóban javult az állapota, már a műtét másnapján sokkal jobban érezte magát, és a járása is hamar helyrejött.

Az ijesztő tünetek ellenére Koltai elmondta, hogy nem volt halálfélelme, és egy kellemetlen esetet is felidézett, amikor az utcájukban elesett a lejtőn, és durván megsérült. "Lefelé, a kis lejtőn mentem, nem volt könnyű megállni. Körülbelül ezen a ponton állt egy mikrobusz, én meg gurultam le, és nem tudtam megállni. Egy perc múlva arccal a földön, mert nem volt semmi, csak letöröltem a port a mikrobuszról. És ott feküdtem, eléggé összevérzett arccal" - mesélte a műsorban.

A Adom a napom műsorban Balázs Andi is megosztotta gondolatait a színészetről. A Karinthy Színházban játszó színésznő elmondta, hogy soha nem hiszi azt, hogy jó színész lenne, még akkor sem, amikor állva tapsolnak a nézőtéren. Balázs Andi szerint ő az a típus, aki százalékolja a teljesítményét, és egy alkalommal, amikor ováció fogadta a színházban, és a legjobb kritikákat kapta, ő hazáig sírt a kocsiban, mert úgy érezte, nem volt jó a második felvonás elején. Hozzátette, hogy még nem tart ott, hogy azt mondja magáról, hogy jó lenne, hanem úgy véli, ő „egy olyan színésznő, aki nagyon boldogan színésznő”.