Kórházba szállították a Bajnokok Ligája győztes labdarúgót

Carlos Tévez, az argentin válogatott korábbi labdarúgója és az Independiente labdarúgócsapatának jelenlegi vezetőedzője kórházba került mellkasi fájdalmak miatt.

Az argentin szakember egy helyi klinikán töltötte az éjszakát Buenos Airesben, miután orvosi segítséget kért. Az Independiente hivatalos tájékoztatása alapján Tévez állapota "kielégítő", de további orvosi vizsgálatok várnak rá szerdán.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint Tévez egészségi állapota a túlzott stressz miatt romolhatott meg. A korábbi labdarúgó még nem nyilatkozott az állapotáról.

Carlos Tévez két évvel ezelőtt bejelentette, hogy befejezi aktív játékos pályafutását, és edzőként képzeli el a jövőjét. A Boca Juniorstól való távozását követően, ahol pályafutását kezdte, több klubnál is megfordult, többek között a Corinthiansnál, a West Ham Unitednél, a Manchester Unitednél, a Manchester Citynél és a Juventusnál is játszott.

Tévez pályafutása során több jelentős sikert is elérhetett: háromszor nyerte meg az angol bajnokságot, egyszer a Bajnokok Ligáját, és kétszer az olasz bajnokságot. Karrierje során visszatért Buenos Airesbe, játszott a kínai élvonalban, és 2018-tól ismét a Boca Juniorst erősítette. Az argentin válogatottban 76 alkalommal lépett pályára és 13 gólt szerzett, valamint 2004-ben aranyérmet nyert az athéni olimpián.

Már 2020 novemberében jelezte közösségi oldalán, hogy az idény végén visszavonul.