Polyák Lilla és Gömöri András Máté kanadai élete

Polyák Lilla és Gömöri András Máté kilenc hónapja költöztek Kanadába, ahol új kihívásokkal és művészeti lehetőségekkel találták szembe magukat.

A színésznő és férje tavaly nyáron hagyták el Magyarországot, hogy Kanadában kezdjenek új életet. Polyák Lilla online énekórákat tart, és egy helyben alakult zenekarával is fellép, míg Gömöri András Máté több filmforgatáson is túl van, és a helyi színművészeti főiskola elsőéves hallgatójaként tanul és edz.

Gömöri a Meglepetés magazinnak mesélt a mindennapjaikról: "Torontóban minden új nekem. Szeretek iskolába járni, emberekkel ismerkedni. Hétköznap szinte egész nap a suliban tanulok és edzésekre járok, de hétvégenként Lillával közösen fedezzük fel a várost. Kiállítás, múzeumok, színházi előadások, mozi, vagy csak lemegyünk az Ontario-tóhoz sétálni" – mondta.

Polyák Lilla a reggeli készítésével kezdi a napot, majd a férjét és fiát iskolába küldi, később pedig bevásárol. A színésznő szerint jó volt a 25 éves pályafutása után egy kicsit hétköznapinak lenni, és élvezi, hogy Kanadában nem ismerik fel az utcán, így szabadidőruhában és smink nélkül is bátran bemehet a boltba.

A házaspár a meglévő munkáik mellett folyamatosan új kihívásokat és művészi feladatokat keres. Polyák Lilla büszkén említette, hogy rövid idő alatt óriási eredményeket értek el, és már most több művészi dolgot csinálnak egyszerre, amitől színes és változatos az életük.

Július második felében terveznek hazalátogatni Magyarországra, ahol két hetet töltenek majd, és koncerteznek is. Az éneklés mellett kanadai életükről is mesélnek majd a közös előadásaikon.