"Nem lenne tisztességes" - Peter Srámek párkapcsolat nélkül

Peter Srámek, a népszerű énekes, aki A Király turnéja miatt rendkívül elfoglalt, elárulta, hogy jelenleg nincs ideje a magánéletre és a szerelemre.

Péter Srámek számára a munka jelenti a mindent, és a szenvedélye is egyben. A turnézás és az új dalok, videoklipek készítése miatt szinte minden napra jut valami elfoglaltsága. A Blikknek adott nyilatkozatában elmondta, hogy a nyár végéig pihenésről szó sem lehet, és bár fárasztó, de örül, hogy ennyien kíváncsiak rá.

A magánéletre és a szerelemre azonban nincs ideje. "Jelenleg egy párkapcsolat sem jöhet szóba" - mondta az énekes, hozzátéve, hogy nem lenne tisztességes párkapcsolatba kezdenie, mivel a munkája köti le az idejét és nem tudna elegendő figyelmet szentelni egy esetleges barátnőre. Ugyanakkor nyitott lenne az Igazi megjelenésére, de aktívan nem keresi a szerelmet.

Peter Srámek az utóbbi időben tíz kiló súlyfeleslegtől szabadult meg egy étvágycsökkentő gyógynövény segítségével, ami jelentős változást hozott megjelenésében. "Sokkal jobban érzem magam a bőrömben" - mondta, megjegyezve, hogy bár sosem volt nagydarab, a rendszertelen táplálkozás miatt tavaly már a közönség is észrevette a változást. Mostanra odafigyel az étkezésére és hetente legalább egyszer szeretne edzőterembe járni, különösen mivel túl van a harmincon.

A közeli jövőben anyák napja alkalmából új dallal és videoklippel készül meglepni a közönséget, ami bizonyára sokak örömére szolgál majd.