„A női labdarúgó-válogatott kijuthat az Eb-re”

Németh Diána, a női labdarúgó-válogatott 19 éves védője szerint minden esély megvan arra, hogy a csapat kijusson az Európa-bajnokságra, erről a Magyar Távirati Iroda számolt be.

Németh, aki a Wolfsburg csapatában szerepel, a Nemzeti Sporthíradónak beszélt arról, hogy az elmúlt időszakban combhajlító-sérüléssel küzdött, de most már a Bundesligában is pályára léphetett, amit nagyon várt. A Bayern München elleni mérkőzésen talán csak néhány percre, de lehetőséget kaphat a játékra, bár ez függ a szakmai stáb döntésétől, hogy testileg és lelkileg felkészültnek látják-e. Egy ilyen lehetőség nagy lépés lenne számára, hiszen a stadionban majdnem minden jegy elkelt.

Németh Diána hozzátette, hogy Németországban az edzéseik iránt is nagy az érdeklődés, ellentétben a magyarországi női mérkőzésekkel. A játékos szeretné fejleszteni a lövéseit, és célja, hogy minél több játékpercet szerezzen a klubjában.

A Ferencváros egykori játékosa kiemelte, hogy a magyar női válogatottnak minden lehetősége megvan a sikerre, de ehhez a csapat minden tagjának fókuszálnia kell az Európa-bajnokságra való kijutás céljára.