Egy nő kisbabáját elcserélték a kórházban, a TikTokon osztotta meg a történetet

Egy 22 éves édesanya számolt be arról a TikTokon, hogy kisbabáját összekeverték egy másik csecsemővel egy dorseti kórházban.

A brit Maisie Beth nevű nő egy három perces videóban mesélte el, hogy néhány nappal első gyermekének, Isabelle-nek a születése után a kórházban összekeverték a kislányát egy másik csecsemővel. A kisbaba állapota miatt fokozott figyelmet igényelt, és fényterápiás kezelésre szorult, ami részben hozzájárulhatott a tévesztéshez. Beth azt mondta, hogy az ápolónők a kórházban töltött második éjszakán egy másik kisbabát adtak oda neki, amit csak később, a pelenkacsere során vett észre, amikor rájött, hogy nem a kislányát, hanem egy kisfiút tart a kezében.

Az édesanya elmondása szerint az ápolónők azt mondták neki, hogy a kicsi már egy ideje sírt, ezért gondoskodtak róla, és megjegyezték, hogy a baba úgy néz ki, mint ő. Beth furcsállta, hogy a kislányt visszaviheti a szobájába, annak ellenére, hogy korábban azt mondták neki, az inkubátorban kell maradnia.

A tévedésre csak akkor derült fény, amikor Beth a pelenkacsere során rájött, hogy egy kisfiút készül tisztába tenni. Az ápolónőkhöz fordulva kiderült a tévedés, ami nagy megdöbbenést okozott mindkét fél számára. Beth elmondása szerint négy évig küzdöttek a párommal azért, hogy gyermekük szülessen, és az eset után rettegés fogta el.

A videóban Beth azt is elmondta, hogy nem tudja, a másik édesanya észrevette-e a tévedést, mivel ő egy másik kórteremben volt. Azt is hozzátette, hogy a lányát állítólag végig a fényterápiás inkubátorban tartották, de ő maga nem tudja, mi történt Isabelle-lel, amíg a kisfiút ölelgette.

A történetet a New York Post ismertette, és a TikTok videója futótűzként terjedt el a platformon.