Zacher Gábor: „Nagyon torz lett ez a világ” – videó

A Blikk stúdiójában Zacher Gábor, a sokoldalú magyar főorvos mesélt életéről, munkájáról és személyes szokásairól a Címlapsztori műsorvezetőinek.

Zacher Gábor a Címlapsztori műsorban többek között orvosi témákról is beszélt, és a szakmázás mellett szóba került a sport és a magánélet is. A főorvos tisztázta a pletykákat, amelyek szerint rocksztárok és hétköznapi emberek is kaphatnak infúzióban vitamin koktélokat vagy oxigént egy-egy kemény buli után. Elmondása szerint ilyen kezelésekkel magánklinikákon is foglalkoznak Magyarországon, de ez főleg tengerentúli gyakorlat.

A műsorban Zacher Gábor megrázó történeteket is megosztott, amelyek csendet visznek a stúdióba, ugyanakkor betekintést engedett abba is, hogy ki ő valójában. A főorvos, aki ismert rendszeres futásáról, elárulta, hogy 55 éves korában abbahagyta a maraton futást.

Zacher Gábor a házigazdáknak beszélt arról is, mennyire fontos számára a tisztaság és a rend, és hogy mániákus rendrakóként a legapróbb morzsákért is háklis tud lenni. Ezt a tulajdonságát kedvese is megerősítheti.

A műsorban szó esett a főorvos nyakában lógó ikonikus sál történetéről is, de a teljes adás megtekintéséhez a Blikk TV youtube csatornájára kell látogatni.