Családostól az Egyesült Államokba költözik a TV2 álompárja

A Rising Star egykori szerelmespárja, Abbe Lewis és Verba Barna, akik 2016 decemberében házasodtak össze és már három gyermekük van, hamarosan az Egyesült Államokba költöznek.

Abbe Lewis, aki sok évvel ezelőtt tanulmányai miatt érkezett Magyarországra, és Verba Barna, a Rising Star egykori szerelmespárja, három gyermekükkel együtt tervezik, hogy visszatérnek az Egyesült Államokba. Abbe a Palikék Világa by Manna, Ilyen az élet című műsorban beszélt arról, hogy Nashville visszahívta őket, mivel mindketten a zeneiparban tevékenykednek, és úgy érzik, ez egy isteni elhívás is egyben.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy szeretnének egy úgynevezett „tiny house”-t vásárolni, amelyet szabadon mozgathatnak az országon belül. Céljuk, hogy először körbeutazzák Amerikát, felkeressék a barátokat, a legszebb helyeket, és csak ezután telepedjenek le valahol. Abbe hozzátette, hogy bár nagyobb városokban már járt, sok híres helyszínt, mint például a Grand Canyon, még nem látott.

Abbe Lewis népszerű vlogot vezet, amelyben az Amerikai Egyesült Államok és Magyarország közötti különbségekről beszél. Elmondása szerint Amerika lehetőségeket kínál azoknak, akik karriert akarnak építeni, gazdagok akarnak lenni, és nagy kocsikkal járni óriási bevásárlóközpontokba. Ugyanakkor kiemelte, hogy Magyarországon a családcentrikus értékek, a családi kapcsolatok és a barátság fontosabbak. Hozzátette, hogy Amerikában a fogyasztói társadalom erősebb, és az a fontos, hogy milyen cuccod van.

Az énekesnő szerint Amerika veszélyesebb is lehet, például az időjárás és a fegyvertartás miatt. „Amerika modernnek tűnik, de valójában nagyon vad hely” – fogalmazott Abbe a műsorban. Nashville városa, ahol a család letelepedni tervez, nemrégiben került a figyelem középpontjába, amikor Lionel Messi, a híres argentin futballista, egy MLS-meccsen két különböző kapusnak rúgott gólt a Nashville elleni mérkőzésen, ami ritka bravúrnak számít a sportban.