Rákóczi Renáta az Exatlonnak köszönheti sztár tanítványát

A kick-boksz világbajnok Rákóczi Renáta, bár befejezte aktív versenyzői pályafutását, továbbra is a sportágban maradt, mint edző. Büszkén mesélt arról, hogy az Exatlon műsorának köszönhetően találkozott legígéretesebb tanítványával, a 11 éves Kupi Alinával, aki már most számos versenyt megnyert.

Rákóczi Renáta, aki a TV2 sportrealityjének egykori dobogósa volt, elárulta, hogy 2021-ben hagyta abba a versenyzést, de edzőként továbbra is a sportban maradt. Célja, hogy olyan versenyzőket neveljen ki, mint amilyen ő maga volt. A Dorko szurkolói kollekciójának bemutatóján beszélt arról, hogy az Exatlon műsorának köszönhetően találkozott Kupi Alinával, aki hatévesen látta őt a képernyőn, és úgy döntött, hogy ő is kick-bokszolni szeretne.

A világbajnok edző büszkén mesélt tanítványáról, aki ugyanazon a napon született, mint ő, és úgy véli, hogy Alina elérheti azt a szintet, amit ő maga, ha megteszi a szükséges munkát. Rákóczi Renáta tanítványai között minden korosztály megtalálható, az öt-hat éves gyerekektől kezdve a tinédzserekig.

Az edző azonban elismerte, hogy néha nehéz motiválni a fiatalokat, különösen a belvárosi csoport esetében, ahol minden a közelben van, beleértve a boltokat, a szórakozási lehetőségeket és az iskolát. Ennek ellenére büszke arra, hogy tanítványai elhivatottak a sport iránt.