Még ma estig állást találhatsz – hajrázik a HVG Online Állásbörze

Bár a HVG Állásbörze csütörtök este lezárult a Papp László Sportarénában, az álláskeresők még péntek estig élőben kapcsolódhatnak be az online állásbörzére a hvgallasborze.hu oldalon, ahol több mint száz kiállító több ezer állásajánlatát böngészhetik.

A szerdai és csütörtöki állásbörzére nem eljutók számára péntek késő délutánig van lehetőség online felvenni a kapcsolatot a munkaadókkal chaten a hvgallasborze.hu oldalon. A virtuális standoknál önéletrajzokat lehet leadni, a kiállítók által feltöltött videókat, posztereket és cégbemutatókat megtekinteni, valamint az állásajánlatok között böngészni.

A mai napon továbbá online előadások során betekinthetünk a vállalatok kulisszái mögé, megismerhetjük a leendő kollégákat és hasznos tanácsokat kaphatunk az állásinterjúkra való felkészüléshez. Az előadásokban a toborzók mellett a keresett szakterületeken dolgozó munkavállalók is részt vesznek, akik első kézből osztanak meg információkat a cégeknél folyó munkáról.

A pénteki online előadások programja:

  • 9.30: A sokszínű Nemzeti Adó- és Vámhivatal
  • 10.00: Bemutatkozik a Paramount
  • 11.00: Ismerd meg jobban a Magyar Suzuki Zrt-t.
  • 13.00: Waberer’s Cégcsoport előadása
  • 13:30: Ceva-Phylaxia – 1300 kolléga az állategészségügy szolgálatában
  • 14:00: Real estate – real success: építsd a karriered az Indotekkel!

Az állásbörzén a Jobline.hu standjánál lehetőség van bármilyen pályázati kérdés feltevésére, és az önéletrajz-írással kapcsolatos kérdésekre szakértők válaszolnak.

A legtöbb állásajánlat a közgazdászoknak (pénzügy, számvitel, logisztika), mérnököknek, informatikusoknak, az idegen nyelveket jól beszélőknek és szakmunkásoknak szól. A kiállítók köre igen széles, több mint száz vállalatot foglal magában, a pénzügyi szektortól kezdve a kiskereskedelmen, az autóiparon és a logisztikán át a nemzetközi ügyféltámogató központokig.

Bár az online állásbörze ma este zárja kapuit, a kiállító munkaadók álláshirdetései még több mint egy hétig elérhetőek lesznek a hvgallasborze.hu oldalon.

Várunk minden álláskeresőt a HVG Online Állásbörzén április 19-én a hvgallasborze.hu oldalon.