Schobert Norbi és Rubint Réka találkozása egy világsztárral Barcelonában

Álomnyaralásuk során Rubint Réka és Schobert Norbi Barcelonába látogattak, ahol egy ATP 500-as tenisztornán összefutottak Stefanos Tsitsipas görög hivatásos teniszezővel, és közös képet is készítettek vele.

Rubint Réka közösségi oldalán számolt be az utazásról, amely Norbi születésnapi ajándéka volt, hiszen ő nagy teniszrajongó. A választásuk nem véletlenül esett Barcelonára, ahol éppen egy rangos tenisztorna zajlott. Réka posztjában osztotta meg az élményeket és a találkozást a sportolóval.

Stefanos Tsitsipas, aki jelenleg 25 éves, 2018. augusztus 13-án vált a legfiatalabb játékossá, aki bekerült az ATP-rangsor első húsz helyének valamelyikére, akkoriban a 15. helyet szerezte meg. Azóta a legjobb világranglista-helyezése a 3. hely lett, jelenleg pedig a hetedik helyen áll. A görög teniszező korunk egyik legjobbja, a négy Grand Slam-tornából kettőn, a Roland Garroson és az Australian Openen már finálét játszott, és összesen 11 tornagyőzelmet ünnepelhetett. Legutóbbi sikere a Monte Carló-i mestertornán volt április elején.