Leonardo DiCaprio a legendás Frank Sinatra bőrébe bújik

Martin Scorsese rendezésében készülő életrajzi film főszerepére Leonardo DiCaprio-t szemelték ki, aki a legendás énekest, Frank Sinatrát fogja alakítani.

Martin Scorsese már 2016-ban, a Némaság című filmjének promóciós körútja során beszélt arról a Toronto Sunnak, hogy a Frank Sinatra életrajzi film tervei nem valósultak meg, mivel konfliktusba került az énekes családjával. Scorsese akkor elmondta, hogy megérti a család érzékenységét bizonyos témákra, de ő szerette volna Sinatra sötétebb oldalát is bemutatni.

Jelenleg úgy tűnik, hogy az Oscar-díjas rendező nem adta fel a projektet, és bár még akadályokba ütközhet, már egy vonzó szereplőgárdát képzelt el a filmhez. Leonardo DiCaprio mellett Jennifer Lawrence is szerepet kapna a filmben, ő alakítaná Sinatra második feleségét, Ava Gardner színésznőt.

A nagy stúdiók és a streamingszolgáltatók is jelentős érdeklődést mutatnak a film iránt, és bár az Apple, amely korábban Scorsese egy másik projektjét, a 215 millió dolláros Megfojtott virágokat finanszírozta, szívesen folytatná a közös munkát, a Sony állítólag esélyes lehet a projekt megszerzésére.