A jó emberek Oscar-díja és Rudolf Péter új kihívása

Idén is elindult a jelölési időszak a Kopp-Skrabski-díjra, amely a társadalmi és közösségi tevékenységet végző embereket ismeri el. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által alapított díjat 2017 óta ítélik oda, és a jelöléseket május 15-ig várják.

Mint minden évben, 2024-ben is megkezdődött a jelölési folyamat a Kopp-Skrabski-díjra. Ez az elismerés azoknak szól, akik kiemelkedő munkát végeznek a társadalom lelki egészségének és a családbarát szemléletnek az előmozdításában. A díjat korábban olyan személyiségek kapták, mint Pál Ferenc katolikus pap, Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter színészházaspár, valamint Böszörményi-Nagy Gergely, a Brain Bar alapítója.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2009-ben jött létre, és a díjat, amelyet gyakran a "jó emberek Oscar-díjának" is neveznek, minden évben meghirdetik. A jelöléseket egyéni és házaspár kategóriában fogadják, és a nyertesek között egy fődíj és egy közönségdíj is gazdára talál.

Rudolf Péter, aki korábban maga is díjazott volt, most egy új szerepben tűnik fel az RTL Gólkirályság című sorozatában. A színész egy segway nevű járművet használva tart edzést a futballistáknak, és elmondása szerint élvezte a forgatás minden pillanatát. A segway használatát egy profi szakember segítségével sajátította el, és bár a forgatáson volt, hogy elestek, a színész új kihívásokat élvez, mint például új dolgok megtanulását.

A Kopp-Skrabski-díj és Rudolf Péter új szerepe is azt mutatja, hogy a társadalom lelki egészségéért és a közösségek támogatásáért végzett munka elismerést nyerhet, és hogy a színészet terén is vannak olyan kihívások, amelyek új készségek elsajátítására ösztönöznek.