"Rettegünk, hogy utcára kerülünk" - Young G Béci és Mészáros Norina vidéken kezdenének új életet, de kudarcba fulladt a költözésük

Young G Béci és Mészáros Norina nem tud beköltözni az álomházukba a tervezett időpontban, a rapper kétségbeesett vallomást tett a kényes ügyről.

Young G Béci és Mészáros Norina tavaly nyáron jelentették be, hogy szeretnének egy második közös gyereket, és mivel Norina korábbi műtétje miatt ez természetes úton nem lehetséges, kanadai béranya segítségével tervezték megvalósítani ezt az álmot. Egy időre ki is utaztak Amerikába, hogy megnézzék, milyen lenne ott élni, de a külföldre költözést végül elvetették a magas költségek miatt.

A házaspár Budapest agglomerációjában találta meg álomházukat, egy év vidéki keresgélés után. Néhány hónappal ezelőtt megakadt a szemük egy megfelelő ingatlanon, és elindították az ügyintézést, de valami félresiklott, így tovább kell várniuk a költözéssel.

Young G Béci elmondása szerint mindig is szerette a családi házak által nyújtott szabadságot, és erre vágyott, mint ahogy Norina is.

A rapper szerint már rég dobozolniuk kellett volna, de az engedélyekkel adódott problémák miatt a május elsejei beköltözésük biztosan nem fog megvalósulni. Jelenleg még nem tudják, hogy az általuk választott házat vagy egy másikat kell-e megvenniük, ha a hiányosságok nem oldódnak meg rövidesen.

A jelenlegi lakásuk bérleti szerződését felmondták a költözés miatt, és aggódnak, hogy mi lesz, ha az új otthonukat még nem tudják elfoglalni, de a lakásból már ki kell költözniük. Szerencsére jó kapcsolatuk van a főbérlővel, így egyelőre maradhatnak, de rettegtek, hogy az utcára kerülnek. Megállapodtak, hogy szeptemberig maradnak, remélve, hogy addig minden megoldódik.

A rapper és felesége gyakran összezörrennek a sok feszültség miatt, és várakoznak, hogy megoldódik-e a kiszemelt házuk körül a probléma. Két hónapja minden a költözés és a házvásárlás körül forog, és sajnos akár fél évig is eltarthat, mire minden engedély hivatalossá válik. Young G Béci nem szeretne bíróságra menni és pereskedni, inkább türelmes maradnak és várnak, hogy minden megoldódjon.