Tóth Janka édesapjára talált, aki öngyilkos lett

Az Exatlon Bajnok csapatában is versenyző Tóth Janka édesapjára talált rá, aki öngyilkosságot követett el. A tragédia március 13-án érte a fiatal sportolót, aki a közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt.

Tóth Janka, a magyar bajnok vívó, aki eddig pozitív kisugárzásáról volt ismert, most mély gyászban van, miután édesapja eldobta az életét. Az esetet a sportoló a közösségi oldalán jelentette be, ahol elmondta, hogy édesapja másfél évvel ezelőtt lebénult egy lovasbaleset következtében, és most saját maga életét vetette véget.

A gyászoló lány részletezte, hogy milyen nehéz időszakon megy keresztül, és hogy a szörnyű esemény óta pánikrohamok és ájulások gyötrik. Elmondása szerint az első két hétben szinte semmit sem tudott csinálni, több pánikrohamot is átélt, és még el is ájult.

Tóth Janka azt is hozzátette, hogy a tragédia után szerencsére nem maradt egyedül, barátai és párja mellette állnak. A párja azonnal ott termett, hogy támogassa őt, és még a munkáit is lemondta érte. A sportoló anyukája is mellette volt, és pszichológushoz is jár, hogy feldolgozza az eseményeket.

A fiatal nő azt is elmesélte, hogy alig hiszi el, hogy mindez megtörtént, miközben ő a másik szobában aludt. A részletek felidézésekor Tóth Janka a Ripostnak adott interjúban hangsúlyozta, hogy a történtek olyanok, mintha az elmúlt másfél év nyomása hirtelen kiengedett volna.