Mihályfi Luca és az X-Faktor utáni élet

Mihályfi Luca, a 2022-es X-Faktor harmadik helyezettje, a Glamour magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy a tehetségkutató műsor óta hogyan változott meg az élete és hogyan kezeli a hírnévvel járó kihívásokat.

A fiatal énekesnő azóta is aktívan részt vesz a zenei életben, dalokat ír és koncertezik. Mihályfi Luca elmondása szerint a siker nem változtatta meg őt, továbbra is szeretné megőrizni azt az őszinteséget és természetességet, amit az X-Faktor előtt képviselt. "Remélem nem változtatott meg a siker, de nem is szeretném, hogy megváltoztasson. Szeretnék ugyanaz a lány lenni, aki az X-Faktor előtt a zuhanyrózsa alatt énekelt" – fogalmazott az énekesnő. Hozzátette, hogy a siker inkább segített neki bátrabbá és magabiztosabbá válni, hiszen most azt csinálhatja, amit szeret, és ezt a közönség is értékeli.

Mihályfi Luca beszélt arról is, hogy a szórakoztatóiparban való részvétel kihívásokkal teli, különösen fiatalon. "Azt gondolom, hogy aki kiteszi a szívét, lelkét a dalain keresztül, folyamatosan megkérdőjelezi magát, hogy jó-e az, amit csinál" – mondta, kiemelve, hogy az előadóknak készen kell állniuk a pozitív és negatív kritikák fogadására is. Amikor kételyei támadnak, családjához és barátaihoz fordul segítségért, akik támogatják őt a nehéz időszakokban.

A jövőjéről szólva, Mihályfi Luca elárulta, hogy nem szeret tervezni, de ha 10 év múlva is a zenével foglalkozhatna, az nagy öröm lenne számára. "Nem szeretek tervezni, ebben a szakmában ez amúgy is nagyon szubjektív és bonyolult, de ha még mindig a zenével foglalkoznék, és azt csinálhatnám, amit szeretek, akkor annak nagyon örülnék" – zárta gondolatait az énekesnő.