Kanye West botránya: Támadás egy kiruccanás során

Kanye West ellen testi sértés miatt indult nyomozás, miután állítólag megütött egy férfit, aki szexuálisan bántalmazta a feleségét, Bianca Censorit. A rapper azonnali reakciója az volt, hogy arcon ütötte az illetőt.

A TMZ-nek nyilatkozó rendőrségi források szerint az eset kedden késő este történt, amikor egy férfi illetlenül viselkedett Biancával, fizikailag bántalmazta, meg akarta csókolni, és megütötte őt. Kanye West azonnal cselekedett és megütötte a támadót. A rendőrség jelenleg is nyomozást folytat az ügyben, és szemtanúkat keresnek, hogy tisztázzák a történteket. Eddig úgy tűnik, hogy a konfliktusban senki sem sérült meg komolyabban, és az ütést elszenvedő személy nem kereste fel az orvost az incidens után.

Ez nem az első alkalom, hogy Kanye West testi sértés miatt kerül rendőrségi ügybe. Korábban, 2023 elején egy fotós pert indított ellene, mert állítólag megtámadta és bántalmazta őt az utcán, miközben a rapper a lánya kosárlabda meccséről tartott haza. Ebben az ügyben még nem született ítélet. Tavaly pedig egy fotós telefonját hajította el, ám vádat végül nem emeltek ellene.

(Borítókép: Kanye West és neje, Bianca Censori /Fotó: Getty Images)