Farkas Alexa válásáról beszélt

Farkas Alexa, az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője, elárulta, hogy bár hivatalosan még nem vált el 26 évvel idősebb férjétől, Balázzsal, a válás folyamatban van, és a jövőben csak munkakapcsolatban maradnak.

Farkas Alexa és Balázs öt év házasság után döntöttek úgy, hogy elválnak, de a válókeresetet még nem adták be, mivel nem zavarja őket a papírforma. A színésznő elmondása szerint a kapcsolatukban már nem voltak közös programok, és a szerelem is kihunyt közöttük.

Farkas Alexa a Story magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy életük eltérő irányba haladása vezetett a szakításhoz. Balázs nyugodt természetű, míg ő előre törő és aktív. A színésznő hozzátette, hogy férje vezetéknevét megtartja, mivel így ismerik az emberek.

A válás ellenére Farkas Alexa pozitívan tekint a jövőbe, és nem zárkózik el egy új párkapcsolattól. Azonban kijelentette, hogy többé nem szeretne férjhez menni, és jelenleg nem gondolkodik a gyermekvállalásban sem. Azt várja egy leendő partnerétől, hogy nyitott legyen a gondolkodására és a munkájára. Farkas Alexa hangsúlyozta, hogy 30 évesen nem érzi magát lemaradva semmiben, és említette édesanyját, aki 40 évesen szülte őt.

A színésznő szavait a 24.hu is idézte, ahol kifejtette, hogy a vele töltött öt év volt élete legmeghatározóbb időszaka, amit sosem fog elfelejteni.