Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

2024. április 18., csütörtök – A legfontosabb információk egy helyen.

Ma az EgészségAblak mobilalkalmazásban minden felírt gyógyszer betegtájékoztatója digitálisan is elérhetővé vált. Egy ötpárti határozattervezet szerint felfüggesztenék Magyarországnak járó uniós támogatásokat. Magyar Péter állítása szerint Kocsis Máté inkább pezsgőzéssel és borozással tölti a délutánokat, mintsem munkával. Orbán Viktor tovább folytatja a kádercserét, ami a kémjátszmák részének tekinthető. Horvátországban a kormányzó jobboldal diadalmaskodott az előrehozott választásokon. A Bajnokok Ligája címvédőjét a Real Madrid ejtette ki tizenegyesekkel. Cristiano Ronaldo pedig pert nyert korábbi klubja ellen.

Közlekedési információk Budapestre vonatkozóan:

A Margit körúton a Széll Kálmán tér felé a Török utca előtt műszaki hibás jármű okoz fennakadást. A Fogarasi úton a Mályva utcánál és a Rákóczi úton befelé a Baross tér után balesetek történtek. A 280B autóbusz, a 38-as autóbusz és a 238-as autóbusz megnövekedett menetidővel közlekedik. A 65-ös autóbusz rövidített útvonalon jár, nem érinti a Szépvölgyi köz, a Selyemakác utca és a Szépvölgyi dűlő megállókat.

Mai időjárás:

Gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, elszórtan záporokkal. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.

Névnapok és deviza középárfolyamok:

Ma Andreák és Ilmák ünneplik a névnapjukat. Az euró középárfolyama 393,4, az amerikai dolláré 369,7, a svájci franké 406,26, míg a brit fonté 461,09 forint.

+1:

A NER-hez köthető Balásy-cégbirodalom 17,6 százalékos áremelést kapott engedélyezésre Rogánéktól.