Bence kiesett, de tetoválást varratott az Az álommeló logójával

A szerdai adásban Bence és Andi párosa nem tudta teljesíteni a feladatot, így Bence kiesett, de a műsor annyira meghatározó volt számára, hogy tetoválást csináltatott a logójával.

Az Az álommeló műsorban a jelölteknek etikett teszten kellett bizonyítaniuk, mielőtt Balogh Levente külföldi üzlettársait szállították volna. Bár a többi csapat gyorsan túljutott a teszten, Andi és Bence többszöri próbálkozás után sem tudták azonnal hibátlanul kitölteni a kérdőívet, ami jelentős hátrányt jelentett számukra.

A nap végére kiderült, hogy két csapat sem teljesítette a feladatot, de csak Bence és Andi párosa került veszélybe. Bence korábbi hibái miatt Balogh Levente úgy döntött, hogy nem alkalmas az asszisztensi pozícióra, így számára véget ért a verseny.

Radivojevics Bence, a 30 éves biztosítási közvetítő, az RTL kameráinak elmondta, hogy nem számított arra, hogy egy etikett teszten fog kiesni, és bár csalódott, a műsorban szerzett élmények és barátságok miatt összességében pozitívan értékeli a részvételt. A műsor annyira hatással volt rá, hogy még egy tetoválást is csináltatott, amely a műsor logóját ábrázolja.

Bence azt is elárulta, hogy az Az álommeló számára afféle önismereti tréning volt, ahol megtudta, hol vannak a határai és mi az, amiben kiemelkedően teljesít. A kiesése napján az etikai kérdőív óriási csalódás volt számára, mert sosem gondolta volna, hogy egy ilyenen fog kiesni.

A tetoválás, amely az első a bőrén, számára egy olyan élmény megörökítése, amit nem akart elfelejteni. Bence elmondása szerint a tetoválás nem Balogh Leventének szól, és nem is a versenytársaknak, hanem az egész élménynek. A műsor után sem változott meg a véleménye a milliárdos üzletemberről, de bevallotta, hogy sokszor lefagyott, amikor vele beszélgetett, mert félt attól, hogyan ítélik majd őt meg az emberek.

Radivojevics Bence hozzátette, hogy csak akkor indulna újra el a műsorban, ha az angolja teljesen perfekt lenne, mert úgy véli, a győzelemhez egy nagyon jó angol nyelvtudásra van szükség, ami neki még nincsen meg. Jelenleg is azon dolgozik, hogy ezen a területen fejlődjön, heti kétszer magántanárhoz jár.