Új dallal jelentkezett Barbara Streisand

A 82 éves énekesnő, Barbara Streisand egy új dallal jelentkezett, amelyet egy holokauszt-sorozathoz vett fel, a címe Love Will Survive.

A The Tattooist of Auschwitz című sorozatot, amely Heather Morris azonos című könyvén alapul, a Peacock fogja bemutatni május 2-án, Tali Shalom-Ezer rendezésében. A produkcióban olyan neves színészek tűnnek fel, mint Harvey Keitel, Melanie Lynskey, Jonah Hauer-King és Anna Próchniak.

Barbara Streisand a hatrészes széria zárótémájaként vette fel az új dalt, ami egyben az első alkalom számára, hogy televíziós sorozathoz készített zenét. A Variety információi szerint ez az első új felvétele a 2018-as Walls albuma óta, és április 25-től lesz elérhető.

Streisand a következőket nyilatkozta: „Napjainkban világszerte erősödik az antiszemitizmus. Azért akartam elénekelni a Love Will Survive-ot a sorozathoz, hogy emlékezzünk arra a hatmillió lélekre, akik nem egészen 80 éve vesztek el. Azt is szerettem volna elmondani, hogy a szeretet ereje a legsötétebb időkben is győzedelmeskedhet.”.