A 4-6-os villamos balesete miatt lezárás a Baross utcában

Baleset történt a Baross utcában, ami miatt a 4-es és 6-os villamosok nem közlekednek a szokásos útvonalon. A forgalomkorlátozás következtében pótlóbuszok szállítják az utasokat a Blaha Lujza tér és a Corvin-negyed között.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a baleset következtében a Baross utcában mindkét irányban csak a körútra lehet kanyarodni. A 4-es és 6-os villamosok helyett a Blaha Lujza tér és a Corvin-negyed között pótlóbuszok közlekednek, hogy az utasokat a lezárt szakaszon átszállítás nélkül szállíthassák.

A közlekedési korlátozás érinti a 9-es autóbuszt, valamint a 72-es és 83-as trolibuszokat is, amelyek terelve közlekednek. Az említett járatok Óbuda, Bogdáni út, Zugló vasútállomás, illetve a Fővám tér felé nem érintik a Muzsikus cigányok parkja, a Horváth Mihály tér, a Harminckettesek tere és a Szentkirályi utca megállókat.

A baleset következtében a 4-6-os villamos keresztben állt meg, és így húsz percig akadályozta a forgalmat a Baross utcában. A BKK Info szerint a helyzetet már rendezték, és megszűnt az akadály.