2,5 millióan nézték meg az ál James Bond-trailert

Henry Cavill és Margot Robbie szerepelnek az úgynevezett "Bond 26 – First Trailer" című videóban, amelyet már több mint 2,5 millióan tekintettek meg, annak ellenére, hogy valójában nincs is hivatalos új James Bond-trailer.

A YouTube-on megjelent videó leírásában azt állítják, hogy a két sztár a következő James Bond-film főszereplői, és hogy a forgatás 2024-re van tervezve. A látványos trailerben egy modern nagyvárosban járunk, ahol a 007-es számú ügynök elegáns autójából kiszáll, és farkasszemet néz a nézővel, majd Margot Robbie cigarettázva, szexin suttogja a következő szavakat: "Hello, James Bond!"

A videó további részei autósüldözéseket és lövöldözéseket tartalmaznak, így minden elemében megfelel egy klasszikus hollywoodi akciófilm előzetesének, azonban egy fontos részletet leszámítva: a videó nagyrészt mesterséges intelligencia által készült. A leírásban szereplő disclaimer is felhívja a figyelmet arra, hogy a trailer csupán egy koncepciótrailer, melyet művészi és szórakoztató céllal alkottak meg, különböző meglévő hangokat és effekteket, valamint mesterséges intelligencia-technológiát felhasználva.

Jelenleg nincs olyan információ, hogy Henry Cavill és Margot Robbie valóban szerepelni fognak egy közelgő James Bond-filmben, noha a mesterséges intelligencia által létrehozott világ szerint remekül állnának nekik a szerepek. Henry Cavill azonban nemrégiben hagyta el a Netflix sikersorozatát, a Witchert, ahol Geralt szerepét alakította, és a negyedik évadtól kezdve Liam Hemsworth veszi át a helyét. A Netflix bejelentette, hogy a sorozat negyedik évadának forgatása már elkezdődött, és egy ötödik, egyben utolsó évadot is terveznek, amely a könyvsorozat minden részét adaptálni fogja, beleértve a "Tűzkeresztség", a "Fecske-torony" és "A tó úrnője" című köteteket. A sorozat showrunnere, Lauren Schmidt Hissrich szerint a történetet kielégítő módon szeretnék lezárni, és ehhez minden karaktert a határaikig fognak húzni. A rajongók azonban vegyes érzelmekkel fogadták a hírt, mivel Cavill távozását kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva jelentette be, és a harmadik évad sem győzte meg őket arról, hogy a sorozatot érdemes lenne nézni Cavill nélkül.