Náray Erika válásának és post-Covid küzdelmének története

Az 56 éves színésznő, Náray Erika megosztotta a nyilvánossággal válásának drámai történetét és azt, hogy a mai napig küzd a post-Covid szindrómával.

Náray Erika, aki már tíz éve egyedül él, elmondta, hogy válása idején lánya, Kamilla, csak kétéves volt. A színésznő volt férje, Bergendy István, Mallorcára költözött, és egy másik nő lépett az életébe. Náray Erikát leginkább az fájdította meg, hogy nem tudták közösen felnevelni gyermeküket. A nehéz időszakban édesanyja volt a támasza, aki hozzájuk költözött és haláláig, 2013-ig segített neki.

A színésznő azt is elárulta, hogy a Bergendy-család szeretettel fogadta őt, és a közös zenei érdeklődésük révén hamar megtalálták a közös hangot. Bergendy István négy évvel ezelőtt hunyt el, korábbi betegségeit a Covid felerősítette, ami végül a halálát is okozta.

Náray Erika maga is megküzdött a koronavírusjárvánnyal, és a poszt-Covid hatásait a mai napig érzi. A színésznő hajhullást, memóriazavart, álmatlanságot, depressziót, vérnyomás- és szívritmuszavarokat tapasztalt, de ezeket már sikerült leküzdenie. Azonban a szorongás még mindig jelen van az életében, ami kibillenti őt a lelki és testi egyensúlyából.

Náray Erika hosszú ideig nem szeretett volna új kapcsolatot, mert úgy érezte, ha nem talál olyan társat, aki tökéletesen illeszkedik az életükbe, akkor nincs szüksége férfira. Ma már azonban úgy gondolja, nem szeretné egyedül leélni az életét, bár a csalódások miatt úgy érzi, teljesen bezárta a szívét. A színésznő elmondása szerint nem vár sokat egy társban: legyen humorérzéke, szeresse a jazzt, olvasson, legyen művelt, de álljon két lábbal a földön, és ne kelljen eltartania. Egy olyan partnert keres, akinek a vállára odateheti a fejét.