Kucsera Gábor és Tápai Szabina mégsem alkotnak újra egy párt

Tápai Szabina és Kucsera Gábor, a két egykori élsportoló, két év külön töltött idő után mégsem jöttek össze újra. A Best magazin korábbi értesülései szerint a sztárpár már nem titkolózik, és a közvetlen környezetük is tudomást szerzett a békülésről, azonban a friss hírek szerint ezek a hírek nem felelnek meg a valóságnak.

A válásukat követően mindketten jelentős változáson mentek keresztül. Kucsera Gábor az Ázsia Expressz forgatásán szerzett tapasztalatai által vált magabiztosabbá, míg Tápai Szabina megfontoltabbá és nyugodtabbá vált. Kucsera Gábor a Palikék Világa by Manna műsorban beszélt arról, hogy a külön töltött idő alatt sokkal őszintébben és nyugodtabban tudnak kommunikálni, ami mindkettőjük fejlődését segítette.

Márciusban Tápai Szabina arról számolt be, hogy kapcsolatuk a válás óta jobb, mint valaha, és sejtelmesen utalt arra, hogy lehetőség van a kapcsolatuk újraéledésére. Azonban a Blikk és az rtl.hu értesülései szerint Kucsera Gábor és Tápai Szabina egyértelműen cáfolták a békülésről szóló híreket. Kucsera Gábor röviden és tömören közölte, hogy nem élnek újra együtt a volt feleségével.

Tápai Szabina szintén kijelentette, hogy nem tud róla, hogy újra együtt lenne Kucsera Gáborral, és őt is meglepte, hogy címlapra kerültek. Az egykori kézilabdázó azonban nemrég a Palikék világa by Manna című műsorban elárulta, hogy a gyermekei édesapjával jobb a viszonyuk, mint valaha.

A Best magazin legújabb információi szerint a pár ismét együtt tölti mindennapjaikat a Pest megyei kertes házukban. A gyakorlati megvalósításban nem történt nagy változás, hiszen a különélés ideje alatt is megosztották a napokat, hogy a gyerekeknek ne kelljen elhagyniuk a megszokott környezetüket, de a legfrissebb hírek szerint ez nem jelenti azt, hogy újra egy párt alkotnának.

A Blikk információi szerint a két volt sportoló még egy ideig szeretné titokban tartani a kapcsolatuk állapotát, többek között azért is, mert egyelőre még ők sem mondták ki, hogy biztosak-e a folytatást illetően. Bizonytalanság információink szerint a kézilabdázó részéről van, úgy tudjuk, leginkább rajta múlik, hogyan tovább. Egy közeli ismerősük szerint Kucsera volt az, aki mindenáron szerette volna visszahódítani Szabinát, és a csajozás és a bulik helyett arra szánta az egyedül töltött időt, hogy fejlessze magát, amit Szabina is értékelt. Pár hónappal ezelőtt úgy döntöttek, újra összeköltöznek és megpróbálják újrakezdeni, de Szabina még nem mondta ki a végleges döntését.

A békülésre utal, hogy a két egykori sportoló nemrég külön-külön is vendégei voltak a Palikék Világa by Manna műsorának, ahol mind a ketten elmondták, még soha nem volt ilyen kiegyensúlyozott a kapcsolatuk. Tápai Szabina sejtelmesen fogalmazott: "Valóságos az, hogy iszonyatosan jó a kapcsolatunk, tényleg jól működünk együtt, mint szülők. Aztán, hogy lesz-e ebből valami, vagy nem lesz, hát ki tudja. Soha ne mondd, hogy soha!".