Geszti Péter és Gryllus Dorka kapcsolatáról vallott

Geszti Péter és Gryllus Dorka házassága húsz év távlatából is fontos emlék a műsorvezető számára, aki szerint akkoriban mindenképpen találkozniuk kellett.

Geszti Péter és Gryllus Dorka 2001-ben házasodtak össze, de a kapcsolatuk 2003-ban megromlott, és 2006-ban hivatalosan is elváltak. Geszti később úgy nyilatkozott, hogy az első házassága gyerekkorának meghosszabbítása volt, és nem volt elég érett ahhoz, hogy felelősséget vállaljon, így a kapcsolat mára csak szép emlék számukra. Mindketten továbbléptek, és más partnerek mellett találták meg a boldogságot. Gryllus Dorka jelenlegi férje, Simon Kornél elmondása szerint először Geszti autójában vette észre a jövendőbelijét, aki akkor még nem vett róla tudomást, mára azonban már két gyermekük van.

Geszti kíváncsi volt Gryllus Dorka hétköznapjaira, ezért meghívta őt az "Adom a napom" című műsorába vendégként. A műsorvezető a felkonferálás során kitért a kettejük viszonyára is, elismerve, hogy a kapcsolatuk véget értének számos oka van, de egyik biztosan ő maga. Húsz év távlatából úgy érzi, hogy akkoriban nekik találkozniuk kellett, és örül, hogy így történt. Hozzátette, hogy mindketten más mellett találtak társra, és így most boldogok.

Geszti hangsúlyozta, hogy Gryllus Dorka személye mai napig fontos számára, szereti és tiszteli őt. Bár régen másképp volt, ma már keveset tud arról, hogy Gryllus Dorka hogyan él feleségként, anyaként és színésznőként, és hogy telik egy napja. Izgatottan várta, hogy a műsorban többet megtudjon Gryllus Dorka áprilisi szerdájáról.

A műsorban Geszti Péter a közel két évtizede véget ért házasságukról is beszélgetett Gryllus Dorkával. Elárulta például, hogy a "Télen-nyáron" című dalának van néhány sora, amit Gryllus hozzá intézett mondatai ihlettek a válásuk idején. Geszti megkérdezte Gryllust, emlékszik-e erre a mondatára, mire Gryllus azt felelte, már nem, de egyetért a gondolattal.

Geszti érdeklődött, hogy Gryllus számára megszépíti-e az egykori pillanataikat az, hogy közel 20 év telt el a válásuk óta, illetve hogy vannak-e még benne tüskék. Gryllus válasza szerint az ember nem tagadja meg, ami jó volt, de ami nem volt szép, az nem volt szép, és ezen nem tud változtatni. Nevetve válaszolt, hogy nem mondhatja azt, hogy "á, Peti, tök jól csináltad", de ezen nem tud változtatni.

Geszti Péter azt is megkérdezte a színésznőtől, hogy megszépíti-e az egykori pillanatokat az, hogy már lassan húsz év eltelt válásuk óta, vagy még mindig akadnak-e tüskék. Gryllus Dorka nehezen válaszolt, jelezve, hogy ami szép volt, az szép marad, de ami nem volt az, azon nem tudnak változtatni.

Az Adom a napom házigazdája ezután még egy utolsó kérdést feltett a házasságukkal kapcsolatban. Az érdekelte, hogy ha Dorka végiggondolja a közös életüket, kihagyta volna a házasságukat vagy nem, vagyis megbánta-e, hogy hozzáment Geszti Péterhez. Gryllus Dorka válasza szerint vannak ilyen fázisok, de nem bánta meg a döntését.

A műsor másik vendége Molnár Ferenc Caramel volt, aki szintén megosztotta személyes történetét és karrierútját a nézőkkel. Caramel, aki a Megasztár győzteseként vált ismertté, korábban fizikai munkásként dolgozott, és elmondása szerint, ha nem a zenei pályára lép, valószínűleg betanított segédmunkásként maradt volna. A műsorban beszélt arról is, hogy gyermekkorát mélyszegénységben töltötte, és hogy a becsületes kétkezi munkát ugyanúgy tiszteli, mint egy akadémiai professzort.