„Eleinte nagyon rossz párkapcsolati választásaim voltak” – Őszintén vallott szerelmi életéről a Házasság első látásra pszichológusa

A TV2 "Házasság első látásra" című műsorának pszichológusa, Gaál Viktor beszélt korábbi párkapcsolati nehézségeiről és arról, hogy idővel hogyan vált tudatosabbá a szerelmi életében.

A "Házasság első látásra" című reality műsor, amely egy hónapja indult a TV2-n, már most óriási népszerűségnek örvend Magyarországon. A műsorban a résztvevők egy szakértői csapatra bízzák a tökéletes társ megtalálását, akik tudományos alapokra és a szakmában szerzett tapasztalataikra támaszkodva keresik a megfelelő partnert a magányos szívek számára.

Gaál Viktor, aki az érzelmi intelligencia kutatásában szerzett hírnevet, a műsor szakértői csapatának is tagja. A pszichológus most arról számolt be, hogy bár szakmailag jártas az emberi érzelmek és kapcsolatok terén, saját magánéletében ő is találkozott akadályokkal.

Viktor elárulta, hogy korábban hibás párkapcsolati döntéseket hozott, és gyakran vállalta a megmentő szerepét. Idővel azonban rájött, hogy ez nem vezet előre, és ennek köszönhetően tudatosabban kezdett el viselkedni a kapcsolataiban.

A pszichológus azt is megosztotta, hogy a barátnői nem mindig fogadták jól, amikor őszinte tükröt tartott eléjük. Gaál Viktor szerint a kapcsolatai akkor váltak problémássá, amikor nem csak a felszínt kapargatta, hanem mélyebbre ásott, és szembesítette őket a viselkedésük mintázataival és védekezési mechanizmusaikkal.